Verwarmen met hernieuwbare energie

Vraag je gratis offerte

Benieuwd hoe we je kunnen helpen bij jouw project? Vraag snel je gratis offerte.

Offerte op maat

Verwarmen met hernieuwbare energie is duurzaam én snel terugverdiend. Ecologische investeringen zoals een warmtepomp of zonneboiler zorgen voor een goedkopere energiefactuur. Bovendien ben je bij H2Ohm zeker van een kwaliteitsvolle installatie en objectief advies. We zijn erkende RESCert-installateur. Zo maak je optimaal gebruik van energie- en renovatiepremies.

Warmtepomp

Een warmtepomp gebruikt de warmte uit de bodem of het grondwater om je sanitair water op te warmen. Dit systeem combineert prima met vloerverwarming. Er bestaan verschillende systemen.

Zonneboiler

Een zonneboiler gebruikt zonne-energie om je water op te warmen. Dat water kan je gebruiken om te wassen, koken of douchen, maar ook voor de vloerverwarming of bijvoorbeeld het verwarmen van een zwembad.

  • 50 % zuiniger dan gewone boiler
  • Onafhankelijk van het elektriciteitsnet
  • Compatibel met bestaande verwarmingsbron
  • Grote plaatsingsvrijheid van je zonnecollector

De zonnecollector op het dak vangt de zonnewarmte op. De vloeistof die door de collector loopt, warmt op. De verwarmde vloeistof gaat naar een voorraadvat en wordt vervangen door koude vloeistof, die op zijn beurt zonnewarmte opneemt. Als er te weinig zon is, wordt het water met andere energie op temperatuur gebracht.

Of je nu met stookolie, gas, elektriciteit of een warmtepomp verwarmt: de meeste toestellen zijn compatibel met een zonneboiler.

RESCert: erkend installateur

Als betrouwbare en kwaliteitsvolle installateur zijn we gecertificeerd door de overheid. Zo ben je zeker van een professionele installatie. Bovendien profiteer je dankzij ons certificaat van premies voor je zonneboiler of warmtepomp.

Bekijk hier welke energiepremies gelden in jouw gemeente.